Over mij...

 

Katten waren altijd al een vaste waarde in mijn leven. Het bestuderen van hun gedrag en 'waarom' ze doen wat ze doen werd een passie, dus het was voor mij een evidentie mijn passie voor kattengedrag te professionaliseren en studies tot gedragstherapeut te volgen. Sinds 2009 ben ik actief als Gedragstherapeut voor katten en help ik mensen en katten in het opbouwen en/of versterken van een goeie relatie en harmonieus samenleven, met het mentale en fysieke welzijn van de katten als prioriteit.

Karin Weuts

GedragsTherapeut voor Katten

Antwerpen

  • mail
  • Facebook Social Icon

Je kat vertoont ongewenst gedrag en je zoekt hulp?

​​

Als gedragstherapeut voor katten ben ik er voor katteneigenaren die vragen hebben over het gedrag van hun dieren. Dit kan zowel informatief zijn, als advies om probleemgedrag op te lossen en/of te voorkomen.

GedragsTherapeut voor Katten, Antwerpen

Omdat de leefomgeving van de kat steeds meer afwijkt van haar natuurlijke omgeving en ons levensritme almaar hoger ligt, vragen we een steeds groter aanpassingsvermogen van onze lievelingen.

Dat gaat niet altijd even vlot, waardoor de kat zich op diverse en specifieke manieren uit, niet altijd begrepen of geapprecieerd door de eigenaar. Zo ontstaat steeds vaker probleemgedrag.

Gelukkig is dit meestal op te lossen. Met behulp van adviezen help ik u uw kat beter te begrijpen en door op maat gemaakte therapieën zet ik u graag op weg om het probleemgedrag te verbeteren of op te lossen.

Zo kan de relatie tussen u, uw kat én haar omgeving aanzienlijk verbeteren.